Tekoäly haltuun

”Tekoäly haltuun” on tehokas työpajasarjamme, jossa keskitytään tekoälyn hyödyntämiseen organisaatiossa. Olemme suunnitelleet ainutlaatuisen kolmiosaisen ohjelman, joka auttaa yrityksiä ja kuntia luomaan selkeän suunnitelman ja ottamaan konkreettiset askeleet tekoälyn hyödyntämisen osalta. Tämä ei siis ole pelkkä alustus tai tutustuminen tekoälyyn, vaan paljon enemmän.

Kunnille sopiva työpajasarja toteutetaan yhteistyössä 10CON Oy:n kanssa.

Uskallatko olla lähtemättä tekoälyjunan kyytiin?

Ohjelman Rakenne

1. Ymmärtäminen ja innostuminen:

Ensimmäinen vaihe keskittyy tekoälyn perusteisiin ja sen potentiaaliin yrityksessäsi. Työpajassa pureudumme tekoälyn maailmaan käytännöllisestä näkökulmasta, auttaen sinua ymmärtämään sen vaikutukset ja mahdollisuudet liiketoimintasi eri osa-alueilla ja myös sen riskit.

2. Suunnittelu ja kartoitus

Toinen osa ohjelmaa keskittyy räätälöidyn suunnitelman luomiseen yrityksesi tarpeisiin perustuen. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa rakennatte konkreettisen toimintasuunnitelman siitä miten tekoälyn hyödyntäminen juuri teillä viedään eteenpäin.

3. Toimeenpano

Viimeisessä vaiheessa tarkennamme suunnitelman askeleet juuri teille sopiviin osiin ja ajankohtiin sekä hahmottelemme myös tekoälyn käyttöön liittyviä pelisääntöjä teidän organisaatiossanne. Yrityksesi voi tämän vaiheen jälkeen joko itsenäisesti ryhtyä toteuttamaan suunnitelmassa kuvattuja toimia tai tilata meiltä asiantuntijan avuksi.

​Miksi valita tämä paketti?

Toimittajan asiantuntemus

Kokeneet asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan yritystäsi hyödyntämään tekoälyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Räätälöity Ratkaisu

Ohjelmamme on suunniteltu sopeutumaan joustavasti erilaisiin liiketoimintatarpeisiin ja aikatauluihin.

Itsenäisyys tai Tuki

Työpajojen tuotoksena syntyvä suunnitelma mahdollistaa sen, että pystytte myös itsenäisesti edistämään kehitystoimenpiteitä tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää asiantuntijoitamme apunasi.

Työpajapaketin lopputuloksena syntyy

  • Konkreettinen suunnitelma: Miten tekoälyn hyödyntäminen juuri teillä etenee
  • Ensimmäinen versio tekoälyn pelisäännöistä