TekoälyTaito

Oletko valmis syöksymään tekoälyn syövereihin, mutta et tiedä mistä aloittaa? TekoälyTaito tarjoaa sinulle kahden tunnin täsmäiskun tekoälyn ihmeelliseen maailmaan!

TekoälyTaito on suunniteltu kuntien kehitysyhtiöille tai paikallisille yrittäjäjärjestöille, mutta toimii hyvin myös yksittäisten yritysten koulutuksena.

TekoälyTaito koulutus

Kaarinan Kehitys Oy

Koulutukseen osallistunut

Kiitos eilisestä tekoälyn koulutuksesta. Se oli hyvä ja riittävän käytännönläheinen. Vetäjät loivat tilaisuuteen leppoisan ilmapiirin, joka innosti keskustelemaan. Poisti todennäköisesti turhaa pelkoa.

Ohjelman Rakenne

1.

Ensimmäisellä tunnilla sukellamme käytännön esimerkkien kautta siihen, kuinka tekoäly voi olla tuotekehityksesi supernova. Näet omin silmin, kuinka älykäs algoritmi voi muuttaa ideoita kultaa kimaltaviksi tuotteiksi. Demo, joka ei jätä kylmäksi!

2.

Toisella tunnilla keskitymme siihen, kuinka yrityksesi voi ottaa tekoälyn haltuun turvallisesti ja tehokkaasti. Pohditaan yhdessä, minkälaisia sääntöjä ja käytäntöjä tarvitset tekoälyn hyödyntämiseen.

​Miksi valita tämä paketti?

Toimittajan asiantuntemus

TekoälyTaito antaa sinulle työkalut ymmärtää ja hyödyntää tekoälyä liiketoiminnassasi. Olipa kyseessä pieni startup tai suuri konserni, TekoälyTaito valaisee polkusi kohti älykkäämpää tulevaisuutta.

Varaa paikkasi nyt ja astu tekoälyn aikakauteen taitavasti ja turvallisesti!

Koulutuksen hinta on 500 € (alv 0) + mahdolliset matkakustannukset jos haluat koulutuksen pidettäväksi livenä paikan päällä. Koulutukseen voi osallistua samalla hinnalla useampia yrityksiä kerralla.

TekoälyTaito tehopaketin jälkeen yritykset voivat jatkaa tekoälyn hyödyntämistä esimerkiksi Tekoäly haltuun työpajasarjan avulla.